Studiesenteret RKK Vefsn

Rådhuset

Postboks 560

8651 Mosjøen

 

Organisasjonsnummer:

844 824 122

 

Kontonummer: 

4530.05.00963

 

 

 

 

 

Lederprogram for mellomledere

 Lederprogrammet er for mellomledere og ledertalenter som i fremtiden kan bli ledere. Programmet passer både for privat næringsliv og offentlig sektor.

Deltakerne skal gjennom programmet få utvidet forståelse av lederrollen og styrket faglig plattform for å utøve ledelse i virksomheten gjennom et lederutviklingsprogram for mellomledere. Vi tar utgangspunkt i de daglige utfordringene og de strategiske elementene en leder står i.

[05.07.2018] Les mer
Nye regler for behandling av personopplysninger - Kurs for offentlig sektor om den nye personvernforordningen fra EU (GDPR)

Fra mai 2018 blir det innført nye regler om behandling av personopplysninger. Dette skjer som følge av EUs persondataforordning, General Data Protection Regulation; GDPR.

Fra samme tidspunkt vil gjeldende personopplysningslov fra 2000 bli opphevet og erstattet av forordningen og denne blir norsk rett som følge av EØS-avtalen. EU-forordningen har som hovedmålsetting å gi ytterligere beskyttelse til enkeltpersoner mot at opplysninger om dem blir innsamlet, brukt, bearbeidet, lagret og kanskje videreformidlet til andre uten at det skjer etter fastsatte regler. I samarbeid med Fagakademiet vil advokaten Kurt O. Bjørnes gi dere en forståelse hva dette betyr for ledere, ansatte og tillitsvalgte i offentlig sektor.

[21.02.2018] Les mer
Kurs i forebyggende brannvern – Kurs for eiers representant (tidligere brannvernledere)

I samarbeid med Brannvernopplæring Helgeland har vi gleden av å kunne tilby et kurs i forebyggende brannvern. Brannvernloven med forskrift om HMS-lovgivningen krever at brannvernansvarlig kan dokumentere den nødvendige opplæring og kunnskap som kreves for å kunne ivareta oppgaven. 

[06.02.2018] Les mer
Grunnkurs i arbeidsmiljø/40-timers HMS-kurs

 

Dette er opplæringen som er lovpålagt for verneombud og medlemmer i AMU.Opplæringen er også tilpasset andre som jobber med HMS i privat og offentlig sektor. Opplæringen foregår på videokonferanse på et studiesenter nær deg.

[10.11.2017] Les mer
Fagdag – «Forebygging av vold og overgrep mot barn»

 I samarbeid med Helgeland Krisesenter ønsker vi forusere på forebygging av vold og overgrep mot barn. Dette er en problematikk som desverre er alt for aktuell. Vi har fått med oss et knippe flotte fagfolk som skal hjelpe oss med å belyse problematikken, og vi retter oss mot alle som jobber med barn, i privat, offentlig og frivillig sektor.

[13.10.2017] Les mer
<< Forrige 6-10 av 74 Neste >>

Kunnskapens hus:

Din mulighet,

vår framtid

 

 

 

 

Vi jobber for å:

  • Dekke det framtidige kompetansebehovet i regionen
  • Bidra til vekst og utvikling i lokalsamfunnet
  • Gi alle mulighet til kompetanseheving der de bor

 

 Følg oss på Facebook

Studiesenteret RKK Vefsn studiesentret studiesenter utdanning høyskole universitet skole skoler kompetanse kunnskap studier kurs opplæring konferanser seminar foredrag
kommune offentlig næringsliv Vefsn Grane Hattfjelldal Mosjøen Helgeland
web: info helgeland